Sumažinta kaina! Shimano ritė Sustain FJ C5000 XG Padidinti

Shimano ritė Sustain FJ C5000 XG

Shimano Shimano

Nauja

Šiuo metu prekės neturime

260,10 €

Su PVM

Prieš 289,00 €

-10%

Greitas pristatymas. Daugiau informacijos.

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

„Magnumlite“ serijos narys „Sustain“ sujungia didžiausią jautrumą ir lengvą valdymą, bei jėgą įveikti sunkiausias situacijas. Elegantiškas, aptakus ir neabejotinai stulbinantis Sustain taip pat puikiai dera su to paties pavadinimo meškerėmis.
Kalbant apie ritės dizainą, „Sustain“ yra geriausias. Satino juodas korpusas su chromo akcentais atrodo fantastiškai, tačiau tikrasis šios ritės grožis slypi tame, kaip veikia pati ritė. Iš karto pastebėsite, koks nepaprastai lengvas jis yra jūsų rankoje, o sukimasis beveik nejaučiamas, o rotoriaus judėjimui reikia tik minimalaus pasukimo. Mažesni dydžiai puikiai tinka žvejybai su mažesniais masalais, o didesni 4000 ir 5000 dydžiai suteikia galią užkariauti sunkiausias gėlavandenes ir pakrančių sūraus vandens žuvų rūšys.
Sustain lengvo sukimosi paslaptis yra Magnumlite (MGL) rotorius. Sukurtas iš Shimano itin lengvo Ci4+ kompozito ir puikiai subalansuotas, užtikrina lengvą ritės sukimąsi, greitesnį valo surinkimą ir didesnį jautrumą. Tvirtame aliuminio korpuse yra HAGANE Gear, MicroModule II, X-SHIP ir Silent Drive derinys, užtikrinantis geriausią vyniojimo našumą ir sklandumą, kad pagerintumėte žvejybos patirtį ir malonumą. O kai užkibs galinga žuvis, galite būti tikri, kad Cross Carbon Drag suteiks jums galios ir užtikrintumo, kurio tikitės iš Shimano ritės.

Svoris (g) 270
Perdavimas: 6.2:1
Būgnelio talpa (mm/m): 0.35/175
Guolių sk.: 8+1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti komentarą

Shimano ritė Sustain FJ C5000 XG

Shimano ritė Sustain FJ C5000 XG

Sutinku

Kad svetainė veiktų tinkamai, kartais į jūsų įrenginį ji įrašo vadinamuosius slapukus. Jei sutinkate spauskite mygutką "SUTINKU".