Sumažinta kaina! Shimano ritė Stradic FM 4000M HG Padidinti

Shimano ritė Stradic FM 4000M HG

Shimano Shimano

Nauja

206,10 €

Su PVM

Prieš 229,00 €

-10%

Pristatymas: nuo 1 iki 3 darbo dienų

Greitas pristatymas. Daugiau informacijos.

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

Universali "Stradic" ritė pasižymi išskirtiniu našumu ir pavydėtinu stiprumu, rafinuotumo ir glotnumo deriniu. Ilgametė istorija ir nepriekaištinga reputacija paremta naujos kartos „Stradic“ ritė, kuri nuolat užtikrina savo klasėje pirmaujančius rezultatus.
„Stradic“ ritė puikiai tinka „Coresolid“ asortimento viduriui ir siūlo daug pažangių technologijų. Nesvarbu, ar žvejojate skirtingais būdais skirtingoms rūšims, „Stradic“ ritės asortimente yra jums tinkamas modelis. Pakankamai stiprus ir galingas, kad būtų lengviau žvejoti sunkiais masalais ir kovoti su didelėmis žuvimis, tačiau pakankamai sklandžiai, kad prireikus būtų tikslumas, Stradic ritę yra malonu naudoti. Ji pagerins jūsų žvejybos patirtį visose gėlo vandens ir jūros pakrantės situacijose.
Stradic ritė turi keletą geriausių SHIMANO technologijų, įskaitant HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II, Silent Drive, INFINITYXROSS ir INFINITYDRIVE. Šios pažangios technologijos patalpintos lengvo aliuminio HAGANE korpuso viduje, sukuriant nepajudinamą galingą glotnumą, kurį jaučiate vyniodami esant apkrovai. DURACROSS Drag užtikrina tolygu stabdžio darba, traukiant žuvį. Pridėta X-Protect užtikrina gaudyti tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje. „Long Stroke AR-C“ ritė, skirta geresniam užmetimo atstumui, ir „ANTI-TWIST“ užtikrina gerą valo klojimą.

Svoris (g) 275
Perdavimas: 5.7:1
Būgnelio talpa (mm/m): 0.25/165
Guolių sk.: 6+1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti komentarą

Shimano ritė Stradic FM 4000M HG

Shimano ritė Stradic FM 4000M HG

Sutinku

Kad svetainė veiktų tinkamai, kartais į jūsų įrenginį ji įrašo vadinamuosius slapukus. Jei sutinkate spauskite mygutką "SUTINKU".